Lange Poten 43, Den Haag

Vraagprijs   € 6.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een L-vormige winkelruimte op de begane grond, voorheen in gebruik bij een landelijke opticien-keten. Aan de achterzijde bevindt zich een nooduitgang. Verhuurder verhuurt de ruimte in de huidige staat.

Op dit ogenblik is de winkelruimte aan de achterzijde verdeeld in kleinere ruimten, doch de mogelijkheid bestaat deze ruimte eenvoudig open te maken en bij de winkel te betrekken.

Locatie:

het winkelpand is gelegen aan de doorgaande route (Herengracht, Korte Poten, Plein en Lange Poten) van Den Haag CS naar het A-1 winkelgebied van Den Haag.

Het winkelpand is enerzijds ingesloten door Paagman boeken, cadeaus en kantoorartikelen en anderzijds door de dag-horecabedrijven Burgerbar en Maoz Vegan.

De Herengracht, Fluwelen Burgwal, Korte Poten en de Lange Poten worden gekenmerkt door de aanwezigheid van een diversiteit aan detailhandels-bedrijven, waaronder: The American Book Center, Cígo, Febo, Siebel Juweliers, Kruidvat, Cotton Club, Eye Wish, Aurora kontakt, Salsa Shop.

Het Plein met daaromheen de Parlementsgebouwen ligt in de directe nabijheid van het object en geldt als één van de uitgaans- en lunchlocaties van Den Haag.

Werkzaamheden :

inmiddels is aangevangen met de werkzaamheden aan het Tweede Kamer - complex, hetgeen zichtbaar is door de afscheidingen die zijn aangebracht op het Plein. Begin 2024 zal ook aan de Lange Poten een afscheiding worden geplaatst waarachter renovatiewerkzaamheden zullen worden uitgevoerd. Een ruime doorgang tussen het Plein en het Spui blijft gewaarborgd.

Verhuurbaar oppervlak (VVO):

het netto vloeroppervlak is totaal 223,20 m2 VVO, gelegen op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

4,41 meter.

Energielabel:

A-label (geldig tot 30 oktober 2030).

Bestemming:

conform het bestemmingsplan "Binnenhof e.o.", wordt het object aangeduid als “Gemengd-1” (artikel 5). Op grond van dit artikel beschikt de winkelruimte over de volgende bestemmings- mogelijkheden:

- detailhandel;
- dienstverlening (onder bepaalde voorwaarden);
- horeca Cat. 1 (uitsluitend na toetsing bij de gemeente).

Voor inzage in het volledige bestemmingsplan verwijzen wij naar de website ruimtelijkeplannen.nl.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Fluwelen Burgwal, Casuariestraat en Schouwburgstraat zijn in beperkte mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Verder kent het gebied de parkeergarages aan de Fluwelen Burgwal, onder het Plein en de garage onder de Kalvermarkt / Grote Marktstraat en onder het Korte Voorhout.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn éénmalig in het gehuurde aangebracht, dan wel door voorgaande gebruikers achtergelaten:

- entree met elektrische schuifdeuren;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- Cv-gasinstallatie + hete luchtgordijn entree;
- basis elektrische installatie;
- 3 airco-units;
- toilet en pantry met warmwaterboilers.

Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 6.495, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit via een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar met verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de hierover verschuldigde toekomstige en niet direct verrekenbare B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend kredietrapport van huurder en/of diens bedrijf.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 6.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2511 CM Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1905
Totaaloppervlakte
223m²
Verdiepingen
1
Front breedte
447

Locatie

[ { "address": "Lange Poten 43", "zipCode": "2511 CM", "city": "Den Haag", "lat": 52.0790354, "lng": 4.3156207 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?