Lange Voorhout 41, Den Haag

Vraagprijs   € 1.395 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een kleinschalige kantoorruimte gelegen op de 1e verdieping van het achterhuis in een klassiek kantoorpand aan het Lange Voorhout te Den Haag. Op de begane grond is circa 50 m² kantoorruimte aan derden verhuurd.

Locatie:

het gebouw is gelegen aan het Lange Voorhout tussen De Posthoorn en Restaurant Wox in, op de meest representatieve kantoorlocatie van Den Haag. Vele bekende en internationale ondernemingen hebben hier hun vestiging, zoals onder meer: de Engelse, Zweedse, Zwitserse en Spaanse Ambassade. Het CAOP, een belangrijke overheidsorganisatie en de Hoge Raad houden hier kantoor. Het befaamde Hotel Des Indes alsmede Pulchri Studio en Diligentia zijn aan het Lange Voorhout gesitueerd. Ook is het object gelegen in de nabijheid van het Tweede Kamercomplex met De Hofvijver, Binnen- en Buitenhof.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto vloeroppervlak op de eerste verdieping omvat ca. 120 m² kantoor-/praktijkruimte, inclusief toerekening gangzone op de begane grond.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 meetstaat aanwezig.

Gebruik:

conform het vigerende bestemmingplan mag onderhavige ruimte worden gebruikt als kantoorruimte.

Bereikbaarheid:

de bereikbaarheid van het gebouw is met eigen vervoer goed te noemen. De belangrijke uitvalswegen, zoals de Utrechtse Baan en Rotterdamse Baan (aansluiting op de A4 Amsterdam, A12 Utrecht en A13 Rotterdam) en de Benoordenhoutseweg richting Wassenaar (A44 Leiden - Amsterdam) liggen in de directe nabijheid.

Per openbaar vervoer is het Lange Voorhout eveneens goed te bereiken. Het Centraal Station ligt op loopafstand. Haltes van buslijnen 22, 24 en 28 en tramlijnen 9, 15 en 17 liggen in de nabijheid.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Denneweg, Frederikstraat, Hooikade en Lange Voorhout) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. Doch voor langdurig parkeren is het advies te parkeren in de Parkeergarage Museumkwartier, Malieveldgarage, de garage onder het Ministerie van Financiën, de parkeergarage onder het Plein en de parkeergarage in de Heulstraat.

Opleveringsniveau:

het gehuurde wordt opgeleverd in huidige staat onder meer voorzien van de navolgende faciliteiten:

- representatieve entree;
- gang naar achterhuis;
- trap naar 1e verdieping;
- cv-gasinstallatie;
- te openen ramen + daklicht;
- pantry voorzieningen met elektrische boiler;
- toilet met garderobe;
- patchkast;
- diverse verlichtingsarmaturen;
- 2 airco's;
- lichte scheidingswanden.

Enkele inrichtingselementen zijn eventueel ter overname. Bij interesse kunnen wij een overzicht aanleveren.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.395, -- per maand.

B.T.W.:

verhuurder wenst te opteren voor belaste huur en verhuur. Huurder dient hieraan zijn medewerking te verlenen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + een verlengingsperiode van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

huurder voldoet aan verhuurder tegelijkertijd met de maandelijkse huurbetaling, een voorschot servicekosten bedrag ad € 250,-- per maand te vermeerderen met de B.T.W. In dit bedrag zijn begrepen de kosten voor het verbruik van gas-, licht- en water. Jaarlijks zal aan de hand van de werkelijke kosten een afrekening plaats vinden met als basis 120/176e aandeel in de totale kosten.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten en een bedrag gelijkwaardig aan de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.395 p.m.
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern, in_residental_area, overige
Postcode
2514 EC Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1900
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
120m²
Verdiepingen
1
Oplevering
per direct

Locatie

[ { "address": "Lange Voorhout 41", "zipCode": "2514 EC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0821198, "lng": 4.3132785 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?