Loosduinseweg 373, Den Haag

Vraagprijs   € 2.395 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Stand en ligging:

onderhavige bedrijfsruimte is gelegen op een zeer centrale locatie, aan een doorgaande route van – en naar het centrum van Den Haag met goede zichtlocatie.

Bereikbaarheid:

de bedrijfsruimte is gelegen nabij het Haagse stadscentrum in bedrijvencomplex “De Lamel” nabij het ziekenhuis HMC Westeinde. Goede bereikbaarheid met de auto. Via de Loosduinseweg en de Waldeck Pyrmontkade of Vaillantlaan heeft de ruimte directe aansluiting op de Haagse Centrumring welke aansluiting heeft op het Rijkswegennet.

Uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich diverse haltes van diverse tram- en busdiensten, waaronder de Randstadrail, lijn 2, 4 en 11, welke aansluitingen hebben op het stadscentrum, het Centraal Station en Holland spoor.

Beschikbaar oppervlak:

begane grond circa 160,00 m2 bedrijfsruimte.

Genoemd metrage is gemeten volgens de NEN 2580 meetinstructie.

Bestemming:

het bestemmingsplan onderzoek heeft uitgewezen dat onderhavig complex valt binnen het bestemmingsplan ‘Regentesse/ Valkenboskwartier’. Binnen dit plan heeft het complex de enkelbestemming “Gemengd 3”. Binnen deze bestemming zijn bedrijven in de categorie A, B en C vermeld op de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan alsmede perifere detailhandel en groothandel.

Via ons kantoor kunt u de staat van bedrijfsactiviteiten verkrijgen. Ook in te zien via ruimtelijkeplannen.nl.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik zelf te toetsen bij de gemeente.

Parkeergelegenheid:

dit object beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch aan de openbare weg zijn in redelijke mate parkeermogelijkheden aanwezig.


Opleveringsniveau:

de ruimte wordt casco verhuurd doch is eenmalig voorzien van:

- eigen entree;
- gemoffeld aluminium kozijnen met dubbel glas;
- onafgewerkte betonvloer;
- systeemplafond met ledverlichting;
- pantry met koelkast;
- toilet;
- eigen nutsvoorzieningen (krachtstroom aanwezig);
- waterverbruik in huurprijs begrepen;
- eigen meterkast in naastgelegen entree naar woningen;
- CV Gasinstallatie met radiatoren;
- zonneschermen aan voorzijde;
- poederblussers.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.
Huurvoorwaarden :

huurprijs :

€ 2.395, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden)

in-de-plaatsstelling:

er kan ook worden gekozen voor een zogenaamde in-de-plaatsstelling in de huurovereenkomst van de huidige huurder. Diens contract kan voor het eerst worden opgezegd per 31 januari 2024 en heeft verlengingsmogelijkheden van telkenmale 3 jaar.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

-servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra-aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.


zekerheidsstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden (basis) huurverplichting inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstige B.T.W. Over een
waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Verwerking persoonsgegevens:

bij de uitwerking van een verhuur-transactie tussen partijen informeert verhuurder de huurder en huurder verklaart alsdan ermee bekend te zijn dat verhuurder de door huurder te verstrekken persoonsgegevens verwerkt en dat deze verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een huurovereenkomst.

Dientengevolge geeft huurder door ondertekening van een huurovereenkomst ondubbelzinnig en onvoorwaardelijk toestemming aan de verhuurder voor de verwerking van een kopie van het identiteitsbewijs van huurder. De verwerking hiervan gebeurt met het doel huurder voorafgaand en gedurende de looptijd van een huurovereenkomst te kunnen identificeren zodat kan worden nagegaan of huurder de rechtmatige gebruiker en huurder van het gehuurde is en blijft.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.395 p.m. Verhuurd
Wijk
Regentessekwartier
Locatie
bedrijventerrein, woonomgeving
Postcode
2571 AE Den Haag
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
1989
Totaaloppervlakte
160m²

Locatie

[ { "address": "Loosduinseweg 373", "zipCode": "2571 AE", "city": "Den Haag", "lat": 52.0729044, "lng": 4.2906925 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?