Loosduinseweg 595, Den Haag

Vraagprijs   € 1.495 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Stand en ligging:

onderhavige bedrijfsruimte is gelegen op een zeer centrale locatie, aan een doorgaande route van – en naar het centrum van Den Haag met goede zichtlocatie.

Bereikbaarheid:

de bedrijfsruimte is gelegen nabij het Haagse stadscentrum en nabij het ziekenhuis HMC Westeinde. Goede bereikbaarheid met de auto. Via de Loosduinseweg en de Waldeck Pyrmontkade of Vaillantlaan heeft de ruimte directe aansluiting op de Haagse Centrumring welke aansluiting heeft op het rijkswegennet.

Uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Op loopafstand bevinden zich diverse haltes van diverse tram- en busdiensten, waaronder de Randstadrail, lijn 2, 4 en 11, welke aansluitingen hebben op het stadscentrum, het Centraal Station en Holland spoor.

Beschikbaar oppervlak:

begane grond 100,00 m2.

Genoemde metrage is gemeten volgens de NEN 2580 meetinstructie.

Bestemming:

het bestemmingsplan onderzoek heeft uitgewezen dat onderhavig complex valt binnen het bestemmingsplan ‘Regentesse/Valkenboskwartier’. Binnen dit plan heeft het complex de enkelbestemming “Gemengd 3”. Binnen deze bestemming zijn bedrijven in de categorie A, B en C vermeld op de staat van bedrijfsactiviteiten toegestaan alsmede perifere detailhandel en groothandel.

Via ons kantoor kunt u de staat van bedrijfsactiviteiten verkrijgen. Ook in te zien via ruimtelijkeplannen.nl.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik zelf te toetsen bij de gemeente.

Parkeergelegenheid:

dit object beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch aan de openbare weg zijn in beperkte mate parkeermogelijkheden aanwezig.

Opleveringsniveau:

de ruimte wordt casco verhuurd doch is eenmalig voorzien van:

- handbediende overheaddeur;
- tegelvloeren;
- deels getegelde wanden;
- stuukplafonds;
- toilet;
- eigen nutsvoorzieningen;
- cv gasinstallatie met radiatoren;
- daklicht;
- TL verlichting.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.495, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra-aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

zekerheidsstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden (basis) huurverplichting inclusief een vergoeding gelijk aan de toekomstige B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.495 p.m.
Wijk
Regentessekwartier
Locatie
woonomgeving
Postcode
2571 AH Den Haag
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
1925
Totaaloppervlakte
100m²

Locatie

[ { "address": "Loosduinseweg 595", "zipCode": "2571 AH", "city": "Den Haag", "lat": 52.0717902, "lng": 4.2876276 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?