Nieuwe Molstraat 10, Den Haag

Vraagprijs   € 3.195 p.m.  

Onder bod Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een rechthoekige bedrijfsruimte met een grote bruikbare kelder, ruime tuin en een ruime bestemming.

Locatie:

de Nieuwe Molstraat is gelegen in de Haagse binnenstad, op loopafstand van de Grote Markt en ligt tussen de Paviljoensgracht en de Wagenstraat (China Town). De Nieuwe Molstraat is een woonomgeving, met incidentele bedrijfsactiviteiten op de begane grond.

VVO:

het Verhuurbaar Vloer Oppervlak is gelegen op de begane grond en in de kelder en omvat circa 296,25 m2 VVO (BVO 334,85 m2) en is als volgt verdeeld:

begane grond: 145,88 m2 VVO bedrijfsruimte;
kelder: 150,37 m2 VVO bedrijfsruimte.

NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Tuin:

achter het object ligt een ingesloten tuin ter grootte van ca. 70 m2.

Frontbreedte:

4,73 m1.

Gebruik:

uit het vigerende bestemmingsplan “het oude centrum” blijkt dat onderhavige unit staat aangeduid als “gemengd 4” met als speciale aanduiding ‘horeca tot en met categorie 3’,hetgeen inhoud dat hiernaast de volgende bestemmingen mogelijk zijn:

a. bedrijven categorie A v/d Staat van inrichtingen bedrijven;
b. cultuur en ontspanning;
c. detailhandel;
d. dienstverlening;
e. kantoor;
f. maatschappelijke doeleinden.

Voor volledige inzage in het bestemmingsplan verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

Energie-prestatiecertificaat:

A-label (geldig tot 29 oktober 2030).

Parkeergelegenheid:

de aangeboden ruimte beschikt niet over eigen parkeergelegenheid, doch in de directe omgeving zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aan de openbare weg en in nabijgelegen openbare parkeergarages.

Oplevering:

uitgangspunt is casco verhuur, doch de navolgende voorzieningen zijn in het gehuurde aanwezig, dan wel door een voorgaande gebruiker achtergelaten:

- houten openslaande deuren in voorpui;
- aparte entreedeur in voorpui;
- basis elektrische installatie met WCD’s;
- CV gasinstallatie met radiatoren;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- 2 airco units door voorgaande gebruiker achtergelaten;
- pantry-blok in kelder;
- 2 toiletten in kelder.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 3.195, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. de nutsvoorzieningen geschieden middels rechtstreekse aansluitingen bij de desbetreffende nutsbedrijven. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting en rechtstreekse betaling van de verbruikskosten.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

na wilsovereenstemming worden de hoofdhuurvoorwaarden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW of 7:290 BW. Aangepast aan de eisen en wensen van de verhuurder.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijkwaardig aan de toekomstige B.T.W. Over een waarborgsom wordt geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 3.195 p.m. Onder bod
Wijk
Wijk 28 Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2512 BK Den Haag
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
1910
Totaaloppervlakte
296m²

Locatie

[ { "address": "Nieuwe Molstraat 10", "zipCode": "2512 BK", "city": "Den Haag", "lat": 52.0743788, "lng": 4.3134766 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?