Noordeinde 56, Den Haag

Vraagprijs   € 5.695 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft een prachtige winkelruimte gelegen aan het promenade deel van het Noordeinde tussen de Heulstraat en de Molenstraat.

Locatie:

het winkelpand is gelegen in het Hofkwartier, het winkelhart van het centrum van Den Haag. Aan de ene zijde van het pand is de Coffee Company gevestigd en aan de andere zijde de bekende juwelier Backers en Zoon. Verder kenmerkt dit deel van het Noordeinde zich door de aanwezigheid van zogenaamde brand-stores, zoals daar onder meer zijn gevestigd: Elisabetta Franchi, Caroline Biss, Max Mara, Wolford, Closed, Marc O’Polo en River Woods.

Schuin aan de overzijde is het luxueuze Hotel Indigo The Hague gevestigd in de voormalige huisvesting van de Nederlandse Bank.

Verhuurbaar oppervlak (VVO):

verhuurbaar vloeroppervlak omvat totaal 135,71 m²:

begane grond 120,11 m² winkelruimte c.a.;
kelder 15,60 m² opslagruimte.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

ca. 5 meter (inclusief portiek-ruimte).

Energieprestatie-certificaat:

energielabel A+.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Sint Jacobskerk e.o. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 1” (artikel 6), waarbij onder meer de navolgende bestemmingen worden genoemd:
a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. horeca categorie I (onder voorwaarden);
d. maatschappelijke doeleinden;
e. kantoor.

Voor inzage in het gehele bestemmingsplan verwijzen wij naar: ruimtelijkeplannen.nl.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Noordeinde en Kneuterdijk) zijn in beperkte mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. De parkeergarages Heulstraat, Korte Voorhout, Torenstraat en Malieveld liggen op loopafstand van dit aanbod.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte zal casco worden verhuurd, doch is voorzien van:

- entree via portiek afgewerkt met natuursteen;
- gestuukte wanden en sierplafonds;
- deels verlaagde plafonds met inbouw armaturen;
- eigen nutsvoorzieningen;
- basis elektrische installatie;
- airco-unit;
- toilet met fontein;
- keukenblok met voorzieningen;
- Cv-gasinstallatie met radiatoren.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 5.695, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren gezamenlijk voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van de aanwezige nutsvoorzieningen.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijk aan de van overheidswege verschuldigde toekomstige B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid van de huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

in overleg.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 5.695 p.m.
Wijk
Wijk 28 Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2514 GK Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1875
Totaaloppervlakte
136m²
Verdiepingen
1
Front breedte
500

Locatie

[ { "address": "Noordeinde 56", "zipCode": "2514 GK", "city": "Den Haag", "lat": 52.080368, "lng": 4.3075402 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?