Papestraat 22, Den Haag

Vraagprijs   € 2.495 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte met toilet en pantry op de begane grond alsmede een kelder voor opslagdoeleinden. Achter het pand is een kleine binnenplaats, waar een nooduitgang is gesitueerd.

Locatie:

de Papestraat, gelegen in het charmante Hofkwartier van Den Haag, is een sfeervolle winkelstraat die doordrenkt is van geschiedenis en karakter. Deze levendige straat ademt een unieke ambiance uit, met geplaveide trottoirs, oude gevels en pittoreske boetiekjes.

De Papestraat heeft voor ieder wat wils. Hier vind je een gevarieerd aanbod aan exclusieve boetieks, trendy kledingwinkels, ambachtelijke speciaalzaken en gezellige cafés. Of je nu op zoek bent naar modieuze kleding, unieke accessoires, handgemaakte sieraden of bijzondere interieurartikelen, je zult zeker iets vinden dat je hart sneller doet kloppen.

De straat is niet alleen een paradijs voor shopliefhebbers, maar ook een ideale plek om te genieten van een heerlijke maaltijd of een verfrissend drankje. De vele eetgelegenheden en cafés bieden een scala aan culinaire opties, van trendy brunchplekken tot gezellige bistro's.

Met zijn gezellige sfeer, gevarieerde winkelaanbod en historische charme is de Papestraat een absolute must-visit bestemming voor zowel de lokale bevolking als toeristen die op zoek zijn naar een unieke winkelervaring in het hart van Den Haag.

Energieprestatiecertificaat:

energielabel C (geldig tot 16 februari 2031).

Verhuurbaar oppervlak (VVO):

het verhuurbaar vloeroppervlak omvat totaal 118,30 m² en is geheel op de begane grond gelegen.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Kelder:

de aanwezige kelder, groot 33,90 m2 VVO behoort niet tot het gehuurde maar mag gedurende de duur van de huurovereenkomst ‘om niet’ door huurder worden gebruikt voor opslagdoeleinden.

Frontbreedte:

ca. 4,5 m1.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Sint Jacobskerk e.o. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 1” (artikel 6), waarbij onder meer de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. horeca categorie I (onder voorwaarden);
d. maatschappelijke doeleinden;
e. kantoor.

Voor inzage in het gehele bestemmingsplan verwijzen wij naar: ruimtelijkeplannen.nl.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Noordeinde, Kneuterdijk, Prinsestraat) zijn in beperkte mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. De parkeergarages Heulstraat, Korte Voorhout, Torenstraat en Malieveld liggen op loopafstand van dit object.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte zal casco worden verhuurd, doch is voorzien van:

- toilet;
- pantry;
- CV gasinstallatie;
- eigen gas, elektra en wateraansluiting.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.495, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren gezamenlijk voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van de aanwezige nutsvoorzieningen.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid van de huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.495 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 28 Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2513 AW Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1600
Totaaloppervlakte
118m²
Verdiepingen
1
Front breedte
450

Locatie

[ { "address": "Papestraat 22", "zipCode": "2513 AW", "city": "Den Haag", "lat": 52.0790561, "lng": 4.3080938 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?