Smidswater 27, Den Haag

Vraagprijs   € 2.150 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een monumentaal 4-laags kantoorpand aan het statige Smidswater nabij de parkeergarage Museumkwartier.

De begane grond en kelder zijn voor verhuur beschikbaar. Aan de achterzijde van het gehuurde is een ingesloten binnenplaats gesitueerd.

Overige huurders in het gebouw zijn Property & Finance en Maatschap Smidswater Advocaten.
Het betreft een collegiale verhuuropdracht met Beeuwkes Makelaardij B.V. te Den Haag.

Bereikbaarheid:

door de centrale ligging is de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Per eigen vervoer is het object vanaf het Rijkswegennet (A4, A12, A13) via de Utrechtsebaan, Zuid Hollandlaan in enkele minuten te bereiken.

Direct om de hoek op het Korte Voorhout (tram 15 + 16) en aan de Kneuterdijk (bus 22, 24 en 28), zijn diverse opstapplaatsen voor bus- en tramlijnen gesitueerd.

VVO:

totaal 122,60 m² Verhuurbaar Vloer Oppervlak (VVO) kantoorruimte met vergader-/archiefruimte, verdeeld als volgt:

begane grond: 61,60 m² kantoor c.a.
kelder: 61,00 m2 vergader-/archiefruimte.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 meetstaat aanwezig.

Achterplaats:

12,70 m² op de begane grond.

Parkeergelegenheid:

het object beschikt niet over eigen parkeerplaatsen, doch in de nabij gelegen parkeergarage Museumkwartier bestaat de mogelijkheid om een kantoorabonnement (ma. t/m vr. 07:00 - 19:00 uur) af te sluiten voor een parkeerplaats.

Opleveringsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Binnenhof e.o. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd-2” (artikel 6), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. bedrijfsmatige activiteiten cat. A en B van de staat van bedrijven bij functiemenging (zie hiervoor ruimtelijkeplannen.nl);
b. dienstverlening;
c. kantoor;
d. maatschappelijke doeleinden.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik te toetsen bij de gemeente.

Opleveringsniveau:

het object zal in huidige staat worden verhuurd, doch is reeds voorzien van:

• representatieve entree met bellentableau en plek voor naamaanduiding;
• intercom systeem;
• trap naar kelder;
• data-bekabeling;
• gedeelde CV gasinstallatie met radiatoren;
• houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
• vloerbedekking in de kantoorruimte;
• tegelvloer in de vergader-/archiefruimte;
• gordijnen en vitrage in de kantoorruimte;
• toilet op de begane grond;
• pantry in de kelder;
• diverse vaste kasten;
• gedeelde nutsvoorzieningen;
• gedeelde patchmogelijkheden.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.150, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren niet voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

ten behoeve van het verbruik van gas, elektra en water binnen het gehuurde en de algemene ruimten zijn er servicekosten verschuldigd.
Op voorschotbasis is tegelijkertijd met de huurbetaling een bedrag ad € 300, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W. verschuldigd. Jaarlijks zal op basis van nacalculatie een verrekening tussen partijen plaatsvinden.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief de servicekosten. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW (versie 2015).

voorbehoud:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend kredietrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.150 p.m.
Wijk
Centrum
Locatie
overige
Postcode
2514 BW Den Haag
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
1780
Totaaloppervlakte
123m²
Verdiepingen
2

Locatie

[ { "address": "Smidswater 27", "zipCode": "2514 BW", "city": "Den Haag", "lat": 52.0844065, "lng": 4.314224 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?