Theresiastraat 108, Den Haag

Vraagprijs   € 3.095 p.m.  

Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft een winkelruimte (met achteruitgang) gelegen aan de Theresiastraat, zijnde de winkelstraat van het Bezuidenhout.

Optioneel kan aan de achterzijde, gelegen aan de aanwezige bevoorradingsstraat een garage en een hiervoor gelegen parkeerplaats worden gehuurd.

Locatie:

onderhavige winkelruimte is gelegen aan de Theresiastraat, zijnde de belangrijkste winkelstraat van het Bezuidenhout. Aan deze straat is een diversiteit aan winkelbedrijven gevestigd. Zowel landelijke ketens (SNS Bank, Gall & Gall, Zeeman, AH, Hoogvliet, Etos, Kruidvat, Douglas, Pearle en Primera), als plaatselijke ondernemers (Wim van der Ham Keukens, Vishandel Bezuidenhout, Polderman Juwelier) treft men hieraan.

Voor de deur en in de directe omgeving zijn diverse opstapplaatsen voor openbaar vervoer aanwezig, die deze wijk met het centrum en de rest van de stad verbinden.

Voorts ligt onderhavig object in een gegoede woonomgeving. Buiten het feit dat deze wijk gunstig ligt ten opzichte van de kantorenlocatie Beatrix-kwartier en de uitvalswegen, omvat deze wijk een diversiteit aan woningen in het middensegment.

Verhuurbaar oppervlak (VVO):

Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat totaal 155,50 m²:

begane grond 104,30 m² winkelruimte c.a.;
kelder 51,20 m² opslagruimte.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Frontbreedte:

8,70 m1.

Energieprestatiecertificaat:

energielabel A (geldig tot 17 november 2027).

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Bezuidenhout-Noord. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd” (artikel 3), waarbij onder meer de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. bedrijf (categorie A en B staat bedrijfsactiviteiten);
b. detailhandel;
c. dienstverlening;
d. maatschappelijke doeleinden;
e. kantoor.

N.B. onder voorwaarden behoort lichte horeca ook tot de mogelijkheden.

Voor inzage in het gehele bestemmingsplan verwijzen wij naar: ruimtelijkeplannen.nl.

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg zijn in voldoende mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Garage en parkeerplaats:

aan de bevoorradingsstraat aan de achterzijde van de winkelruimte (De Carpentierstraat 71p) is een garage beschikbaar (BAG ca. 19 m2) voor verhuur met een voorgelegen parkeerplaats. Huurder kan deze garage erbij huren, doch dit is niet verplicht.

Opleveringsniveau:

uitgangspunt bij verhuur is een casco oplevering, doch de navolgende voorzieningen zijn aanwezig of achtergelaten door voorgaande gebruiker:

- gemoffeld aluminium pui met dubbelglas;
- cv-gasinstallatie;
- hete luchtgordijn boven entree;
- systeemplafond;
- tegelvloer;
- toilet;
- pantry;
- eigen nutsvoorzieningen;
- alarminstallatie;
- airco (kelder);
- nooduitgang (kelder).

Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs winkelruimte:

€ 3.095, -- per maand.

huurprijs garage + p.p.:

€ 250, -- per maand (is optioneel).

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren niet voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op- en betaling van de aanwezige nutsvoorzieningen.

zekerheidstelling :

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid van de huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 3.095 p.m.
Wijk
Bezuidenhout
Locatie
winkelcentrum
Postcode
2593 AS Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1957
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
155m²
Verdiepingen
2
Front breedte
870
Oplevering
per direct

Locatie

[ { "address": "Theresiastraat 108", "zipCode": "2593 AS", "city": "Den Haag", "lat": 52.085357, "lng": 4.3347987 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?