Torenstraat 33, Den Haag

Vraagprijs   € 1.895 p.m.  

Nieuw Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een monumentale hoekwinkel. Onderhavige ruimte is langdurig gebruikt als zorgkantoor. Natuurlijk is detailhandel-gebruik ook toegestaan.

Locatie:

locatie, locatie, locatie; Heeft uw bedrijf aandacht nodig, dan is dit uw kans; 700 voetgangers en fietsers per uur, 200 auto’s
per uur en 150 trams gedurende de dag passeren dit unieke op de hoek van de Torenstraat en de Kleine Nobelstraat gelegen hoekpand.

Het “zonnige” gerestaureerde monumentale pand is gelegen aan de Torenstraat in het Hofkwartier tegenover de Torengarage tussen Albert Heijn en de alom bekende IJssalon Florencia, het A1 winkelgebied/stadscentrum ligt bij wijze van spreken om de hoek.

Verhuurbaar oppervlak:

het netto verhuurbaar vloeroppervlak omvat totaal 43,40 m², waarvan 7,70 m2 in de kelder. De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 .

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan St. Jacobskerk e.o. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 1” (artikel 6), waarbij onder andere de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. detailhandel;
b. dienstverlening;
c. horeca “licht” (onder voorwaarden);
d. maatschappelijke doeleinden;
e. kantoor.

N.B. bakken, braden en frituren niet toegestaan.

Voor het gehele bestemmingsplan zie: www.omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart

Vergunningen:

huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor het tijdig verkrijgen van alle (eventuele) van overheidswege benodigde vergunningen en ontheffingen die benodigd zijn voor het gebruik van het gehuurde in overeenstemming met de in de huurovereenkomst overeengekomen bestemming. De weigering of intrekking van een vergunning of ontheffing levert geen gebrek op aan het gehuurde en vormt ook geen grond voor ontbinding of vernietiging van een (te sluiten) huurovereenkomst.

Parkeergelegenheid:

het gehuurde beschikt niet over eigen parkeerplaatsen, doch aan de openbare weg is in beperkte mate betaalde parkeer-gelegenheid aanwezig. Echter, schuin aan de overzijde is een openbare parkeergarage gesitueerd. Verder heeft huurder de mogelijkheid om een gemeentelijke parkeervergunning aan te vragen, kosten € 433,15 per jaar om in en rond het centrum te parkeren. Ook kan de huurder 1 bezoekersvergunning aanvragen waarmee huurder diens bezoekers gedurende een vergunningsjaar een bepaald aantal uren kan laten parkeren.

Opleveringsniveau:

de ruimte wordt casco verhuurd, doch is reeds voorzien van:

- eigen nutsvoorzieningen;
- CV gasinstallatie radiatoren;
- toilet en pantry met elektrische boiler.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.895, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS met een minimum van 3 % op jaarbasis.

servicekosten:

de winkelruimte is geheel zelfstandig en er zijn geen bijkomende leveringen en diensten door of vanwege verhuurder van toepassing. Huurder dient zelf zorg te dragen voor gas-, water- en elektra aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden inclusief het bedrag gelijkwaardig aan de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over deze waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B.: afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW of ex artikel 7:230a BW aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.895 p.m.
Wijk
Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern, winkelcentrum, woonomgeving
Postcode
2513 BN Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1928
Totaaloppervlakte
44m²
Verdiepingen
1
Front breedte
1000

Locatie

[ { "address": "Torenstraat 33", "zipCode": "2513 BN", "city": "Den Haag", "lat": 52.0780623, "lng": 4.3053518 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?