Vos in tuinstraat 3, Den Haag

Vraagprijs   € 2.995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een winkelruimte, gesitueerd in een historisch hoekpand. De winkelunit op de parterre is toegankelijk via de Vos in Tuinstraat en heeft een binnentrap naar een kelder met pantry en toilet.

Locatie:

de hoekwinkelruimte aan de Vos in Tuinstraat is gelegen in Buurtschap 2005 en is de verbinding tussen de Denneweg en het Lange Voorhout / Binnenhof. De Denneweg is één van de zeer mooie winkelstraten in het oude centrum. Hier bevinden zich modewinkels als Own & Club, Black Luxury Fashion, White, Senso, Donna Tienda en diverse horecagelegenheden zoals de populaire restaurants Oker, Vascobelo, Walter Benedict en de wijnbar Bouzy. Tevens zijn aan de Denneweg o.a. Paul Warmer, Aveda, wijnkoperij de Gouden Ton en Betjeman & Barton gehuisvest.

Recht tegenover de winkel is het statige, 92 kamers tellende, vijf sterren Hotel Des Indes gevestigd.

Bruto vloeroppervlak (BVO):

bruto vloeroppervlak omvat totaal 81,00 m², hetgeen als volgt is onderverdeeld:

begane grond 55,11 m² winkelruimte c.a.;
kelder: 25,45 m² opslag, pantry en toilet.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580. NEN 2580 Meetstaat aanwezig.

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van het bestemmingsplan Binnenhof e.o. Binnen dit plan staat het object aangeduid als “Gemengd 1” (artikel 5), waarbij de navolgende bestemmingen worden genoemd:

a. dienstverlening / kantoor (onder voorwaarden);
b. detailhandel;
c. lichte horeca (onder voorwaarden).

Voor inzage in het volledige bestemmingsplan verwijzen wij naar ruimtelijkeplannen.nl.

Energieprestatiecertificaat:

energielabel A (geldig tot 10 augustus 2027).

Parkeergelegenheid:

aan de openbare weg (Denneweg, Frederikstraat, Hooikade) zijn in redelijke mate betaalde parkeermogelijkheden aanwezig. De parkeergarages Museumkwartier (Den Haag) en Q-Park Malieveld liggen op loopafstand.

Openbaar vervoer:

op loopafstand (10 minuten) is het Centraal Station goed bereikbaar. Buslijnen 22 en 24 en de tramlijnen 9 en 16 zorgen voor een uitstekend transport via het openbaar vervoer.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte wordt casco verhuurd en in huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd, doch is eenmalig voorzien van:

- gestuukte wanden;
- ornamentaal plafond in winkelruimte;
- inbouw spotverlichting;
- tegelvloer;
- CV gasinstallatie met radiatoren;
- meterkast;
- eigen nutsvoorzieningen;
- houten trap naar kelder;
- pantry en toilet in kelder.

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.995, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren gezamenlijk voor belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder dient zelf zorg te dragen voor aansluiting op en betaling van alle nutsvoorzieningen.

zekerheidstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijk aan de toekomstige B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW (2012) aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een conveniërend verhaalrapport van huurder dan wel een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.995 p.m. Verhuurd
Wijk
Wijk 28 Centrum
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2514 BX Den Haag
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1914
Totaaloppervlakte
81m²
Verdiepingen
1
Front breedte
900

Locatie

[ { "address": "Vos in tuinstraat 3", "zipCode": "2514 BX", "city": "Den Haag", "lat": 52.0841074, "lng": 4.3136386 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?