Westvlietweg 65 F, Den Haag

Vraagprijs   € 1.595 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een zelfstandige bedrijfsunit met kantoor en parkeergelegenheid, verdeeld over twee lagen.

Ligging:

aan de rand van het centrum van Den Haag, Delft, Leidschendam, Rijswijk en Voorburg, is in 2006 het bedrijvencomplex “Hofzicht” gerealiseerd op het voormalige Sligro terrein aan de Westvlietweg tegenover “Hofwijck” in Voorburg.

Bereikbaarheid:

Bedrijvencomplex “Hofzicht” is eenvoudig bereikbaar vanaf respectievelijk de Rijksweg A12 (Den Haag-Utrecht v.v.) en de A13 (Den Haag - Rotterdam v.v.) en de A4 (Den Haag - Amsterdam v.v.), zomede vanuit het centrum van Voorburg, Den Haag en Rijswijk.

Bruto vloeroppervlak:

begane grond ca. 76 m² bedrijfsruimte met toilet
eerste verdieping ca. 76 m² bedrijfsruimte (kantoor)
totaal BVO ca. 152 m²

Bestemming:

ter plaatse is een beheersverordening van toepassing “Vlietzone”. Binnen deze verordening staat onderhavige locatie aangeduid als ‘bedrijf’. Of de beoogde bestemming is toegestaan dient door de kandidaat huurder te worden getoetst bij de gemeente Den Haag.

Parkeergelegenheid:

voor deze unit is ruimte voor een drietal personen auto’s.

Opleveringsniveau:

de bedrijfsunit is opgeleverd met onder andere de navolgende voorzieningen:

- monoliet gestorte betonvloer met een draagvermogen van maximaal 1.500 kg/ m² (begane grond);
- (kanaalplaat) verdiepingsvloer met een draagvermogen van maximaal 500 kg/ m²;
- overheaddeur ca. 3200 x 2975 mm;
- vrije hoogte circa 3.15 meter (begane grond);
- vrije hoogte circa 2.60 meter (verdieping);
- nieuw keukenblok op de verdieping;
- vloerbedekking op de verdieping;
- open vurenhouten trap;
- nieuw systeemplafonds v.v. standaard verlichtingsarmaturen t.p.v. de verdieping;
- cement dekvloer (verdieping);
- toilet met fontein;
- kunststof buitenkozijnen en ramen v.v. isolerende beglazing;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.595, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder dient medewerking te verlenen aan een met B.T.W. belaste huur- en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische betalingsopdracht.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

huurder dient zelf zorg te dragen voor gas, water en elektra-aansluitingen alsmede de meterhuur bij de desbetreffende nutsbedrijven.

zekerheidsstelling:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom/bankgarantie ter grootte van drie maanden (basis) huurverplichting inclusief de thans niet verrekenbare, toekomstige B.T.W.. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidsstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:230a BW, aangepast aan de eisen en wensen van verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend kredietinformatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom en de eerste huurbetaling heeft voldaan, zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Verwerking persoonsgegevens:

bij de uitwerking van een verhuur-transactie tussen partijen informeert verhuurder de huurder en huurder verklaart alsdan ermee bekend te zijn dat verhuurder de door huurder te verstrekken persoonsgegevens verwerkt en dat deze verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een huurovereenkomst.

Dientengevolge geeft huurder door ondertekening van een huurovereenkomst ondubbelzinnig en onvoorwaardelijk toestemming aan de verhuurder voor de verwerking van een kopie van het identiteitsbewijs van huurder. De verwerking hiervan gebeurt met het doel huurder voorafgaand en gedurende de looptijd van een huurovereenkomst te kunnen identificeren zodat kan worden nagegaan of huurder de rechtmatige gebruiker en huurder van het gehuurde is en blijft.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.595 p.m. Verhuurd
Wijk
Hoornwijk
Locatie
bedrijventerrein
Postcode
2495 AA Den Haag
Type
Bedrijfsruimte
Omvat
Bedrijfshal
Bouwjaar
2006
Totaaloppervlakte
152m²

Locatie

[ { "address": "Westvlietweg 65", "zipCode": "2495 AA", "city": "Den Haag", "lat": 52.0640573, "lng": 4.3651056 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?