Haagweg 57, Rijswijk

Vraagprijs   € 1.995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een hoek-winkelruimte, gelegen op de begane grond met opslagruimte in de achtergelegen garage. Langs de gehele zijgevel aan de Bilderdijklaan ligt een omheinde tuin en aan de achterzijde van het gehuurde zijn 2 parkeerplaatsen op eigen terrein aanwezig. Ook beschikt het object over een ingesloten binnenplaats.

Onderhavig aanbod is bij uitstek geschikt voor medische dienstverlening of detailhandel in het segment persoonlijke verzorging. Gebruik als kantoor is niet toegestaan.

Locatie:

onderhavige hoek-winkelruimte is gelegen aan een ventweg van de Haagweg op een zichtlocatie, aan één van de verkeersaders (Haagweg) van - en naar het centrum van Rijswijk, Voorburg en Den Haag.

Het object ligt ook nabij de kruising Herenstraat / Geestbrugweg, zijnde de toegang naar het historische winkelgebied van Rijswijk.

Bereikbaarheid:

zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer is onderhavige locatie goed bereikbaar. De rijkswegen A4, A12 en A13 zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Op korte afstand ligt het NS Station Hollands Spoor en de opstapplaatsen voor de tramlijn 1, 15 en de buslijn 23.

VVO:

het Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat 134,30 m², geheel gelegen op de begane grond inclusief 19,60 m2 opslagruimte in de aanwezige garage.

De oppervlakten zijn gemeten op basis van de NEN 2580 . NEN 2580 Meetstaat.

Kelder:

de aanwezige kelder (56,80 m2) is vochtig en behoort derhalve niet tot het gehuurde. Huurder is gerechtigd deze kelder ‘om niet’ gedurende de duur van de huurovereenkomst op eigen risico te gebruiken.

Frontbreedte:

Haagweg-zijde 4,82 m1;
Bilderdijklaan-zijde 20,84 m1.

Energieprestatiecertificaat:

G - label (geldig tot 17 oktober 2032).

Bestemming:

het object valt binnen de bepalingen van de Beheersverordening ‘Gemeente Rijswijk’. Binnen deze verordening staat het object aangeduid als “Wonen” met als uitzondering detailhandel en dienstverlening.

Voor het gehele bestemmingsplan zie: ruimtelijkeplannen.nl.

Opleveringsniveau:

het object zal casco worden verhuurd, doch is eenmalig voorzien van:
- gedeelde nutsvoorzieningen;
- cv-gasinstallatie met radiatoren;
- gedeelde watermeter;
- tochtsluis;
- houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing inclusief de glas-in-lood elementen;
- data-bekabeling (door voorgaande huurder aangebracht);
- laminaat-, tapijt- en tegelvloerafwerkingen;
- spotverlichtingsarmaturen op rail;
- dubbel toilet;
- keuken met uitgebreide voorzieningen (vaatwasser, oven, inductie kookplaat, afzuigkap en koelkast).

Uitgangspunt is casco verhuur. Onderhoud e/o vervanging van de aanwezige voorzieningen en installaties is voor rekening van huurder. Genoemde voorzieningen en installaties dienen wel bij het einde van de huur in het gehuurde achter te blijven.

Parkeergelegenheid:

het te huren object beschikt over een garage die in feite meer geschikt is voor opslagdoeleinden. Voor deze garage liggen 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. In de directe omgeving van het object zijn ook voldoende betaalde parkeermogelijkheden aanwezig.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 1.995, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder opteren niet voor een belaste huur en verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een automatische overboeking.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden).

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

er is sprake van gedeelde nutsvoorzieningen. Huurder is derhalve tegelijkertijd met de huurbetalingen een voorschot servicekosten bedrag ad € 275, -- per maand inclusief B.T.W. ten behoeve van het gas, elektra en waterverbruik. Jaarlijks zal er op basis van de werkelijke kosten een verrekening tussen partijen plaatsvinden.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief servicekosten. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofdhuurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012 of ex artikel 7:230a BW, versie 2015.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 1.995 p.m. Verhuurd
Wijk
Cromvliet
Locatie
woonomgeving
Postcode
2281 AC Rijswijk
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
1926
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
134m²
Verdiepingen
1
Front breedte
482

Locatie

[ { "address": "Haagweg 57", "zipCode": "2281 AC", "city": "Rijswijk", "lat": 52.0583983, "lng": 4.3368167 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?