van Alphenstraat 60 B, Voorburg

Vraagprijs   € 995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier de commerciële plint van de nieuwbouw ontwikkeling (2022) ‘Urban Lofts’ (48 huurappartementen voor
‘young professionals’). In deze plint zijn 6 kleinschalige bedrijfsunits gecreëerd waarvan er thans 1 voor verhuur beschikbaar komt.

Locatie:

de Urban Lofts Van Alphenstraat liggen op de grens van Voorburg, grenzend aan het Haagse Beatrix-kwartier, schuin tegenover NS-station Laan van NOI en dicht bij uitvalswegen. Er zijn verschillende essentiële winkels in de buurt. In het oude centrum van Voorburg en in het centrum van Den Haag ben je binnen tien minuten fietsen.

Aan de andere kant van het spoor, achter het NS-station Laan van NOI, zal op de locatie van het voormalige ministerie van Sociale Zaken een levendig woon-, werk- en verblijfsgebied worden gerealiseerd: AnnA. Hier wil de gemeente Den Haag onder andere dé internationale ICT-Security Campus creëren. Om AnnA ook vanuit het NS-station Laan van NOI te kunnen bereiken, komt er een tunnel onder het spoor door en loop je er vanaf de Urban Lofts dus gemakkelijk naartoe.

Adressen:

Van Alphenstraat 60b, 60c, 60d, 60e en 60f, 2274 NC Voorburg
1. nr. 60b beschikbaar
2. nr. 60c (verhuurd)
3. nr. 60d (verhuurd)
4. nr. 60e (verhuurd)
5. nr. 60f (verhuurd)

Metrage VVO begane grond:

het Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat:

1. Van Alphenstraat 60b – 60,40 m2
2. Van Alphenstraat 60c – verhuurd
3. Van Alphenstraat 60d – verhuurd
4. Van Alphenstraat 60e – verhuurd
5. Van Alphenstraat 60f – verhuurd

Frontbreedte:

5,72 m1 per unit.

Energielabel:

A++ label.

Bestemming:

het bestemmingsplan onderzoek heeft uitgewezen dat onderhavig complex valt binnen het bestemmingsplan ‘BP Voorburg Noord’. Binnen dit plan heeft het complex de enkelbestemming “Bedrijf” met als functie-aanduiding: “bedrijf tot en met categorie 2”. Binnen deze bestemming zijn bedrijven vermeld op de staat van bedrijfsactiviteiten binnen deze categorie toegestaan alsmede bedrijfsgebonden detailhandel.

Via ons kantoor kunt u de staat van bedrijfsactiviteiten verkrijgen. Ook in te zien via ruimtelijkeplannen.nl.

N.B. het verdient aanbeveling, om ondanks deze omschrijvingen in het bestemmingsplan, het voorgenomen gebruik zelf te toetsen bij de gemeente.

Parkeergelegenheid (blauwe zone):

aan de openbare weg zijn in voldoende mate parkeermogelijkheden, de zogenaamde ‘blauwe zones’. Met uw blauwe parkeerschijf kunt u op maandag tot en met zaterdag van 08:00 - 17:00/18:00 uur (bij winkelcentra op donderdag tot 21:00 uur)
1 tot 2 uur parkeren.

Parkeergelegenheid achterterrein:

op het achterterrein zijn parkeerplaatsen voor verhuur beschikbaar, deze kunnen separaat van de bedrijfsunit worden gehuurd. Deze plaatsen zijn in eerste instantie bestemd voor de woning-huurders. Mochten er nog plaatsen over zijn kunnen deze aan de bedrijfsruimte huurder worden verhuurd.

Opleveringsniveau:

het object wordt casco verhuurd, doch is voorzien van o.a.:
- houten pui met dubbel glas en loopdeur;
- meterkast met eigen meters (geen gas);
- CAI/glasvezel aansluiting;
- betonvloer met een PVC vloerafwerking;
- wanden met vliesbehang afgewerkt;
- systeemplafonds met LED armaturen;
- toilet;
- pantry met elektrische boiler;
- verwarming via warmtepomp met vloerverwarming.

Onderhoud en-/of vervanging van deze ‘om niet’ ter beschikking gestelde zaken zijn voor rekening van huurder. Bij het einde van de huur dient het gehuurde in de staat te worden opgeleverd waarin het bij aanvang verkeerde, tenzij anders door partijen schriftelijk is overeengekomen.

Enkele inrichtingselementen (o.a. vaatwasser, vitrage) zijn eventueel ter overname. Bij interesse zullen wij het contact met de huidige gebruiker van deze zaken tot stand brengen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs per unit:

€ 995, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

huurprijs parkeerplaats:

€ 60, -- per maand te vermeerderen met de B.T.W.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels een door huurder af te geven incassomachtiging.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingen van telkenmale 5 jaar, opzegtermijn 12 maanden.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

servicekosten:

geen. Huurder draagt zelf zorg voor aansluiting op – en rechtstreekse betaling van de nutsvoorzieningen.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden basis huurverplichting. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoed.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheid- stelling aanvullende voorwaarden stellen.

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming, doch onder voorbehoud dat verhuurder op hem conveniërende wijze de huurovereenkomst met de huidige gebruiker heeft beëindigd.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW (versie 2012) of 7:230a BW (versie 2015).

bijzondere bepaling:

reclame-uitingen zijn slechts toegestaan voor zover aangebracht in de daartoe bestemde, in de puien van de bedrijfsruimten, aangebrachte (glas)vakken. Het zichtbaar aanbrengen in of aan het gebouw dan wel op de grond van andere reclameaanduidingen (zoals naamborden en uithangborden), alsook van zonweringen, wind- en terrasschermen, rolluiken, zonnepanelen, boilers, vlaggen, spandoeken, bloembakken, schijnwerpers, (schotel-)antennes, antennes van zendamateurs, alarminstallaties, luchtbehandelings- en koelinstallaties, en in het algemeen van uitstekende voorwerpen, alsmede het in het zicht hangen van wasgoed, mag slechts geschieden met schriftelijke toestemming van de verhuurder.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een hem conveniërend verhaalsrapport van huurder dan wel een hem conveniërend kredietinformatierapport van het bedrijf van huurder.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 995 p.m. Verhuurd
Wijk
Voorburg Noord
Locatie
woonomgeving
Postcode
2274 NC Voorburg
Type
Kantoorruimte
Bouwjaar
2022
Totaaloppervlakte
60m²
Verdiepingen
1

Locatie

[ { "address": "van Alphenstraat 60", "zipCode": "2274 NC", "city": "Voorburg", "lat": 52.0773622, "lng": 4.341809 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?