Langstraat 109, Wassenaar

Vraagprijs   € 2.995 p.m.  

Verhuurd Download Brochure

Omschrijving

Algemeen:

het betreft hier een nieuwbouw winkelruimte gelegen aan de Langstraat met een achteruitgang naar het Tuinpad. De ruimte is in casco staat.

Locatie:

gelegen in het hart van het stadscentrum/dorpskern van Wassenaar, ook bekend als de Wassenaarse winkelhaak, te midden van een riant winkelaanbod met vele aantrekkelijke winkels. Parkeren en bushalte op loopafstand.

Het zeer aantrekkelijke stadscentrum/dorpskern wordt met name versterkt door een ruim en gevarieerd winkelaanbod en tevens een breed en divers horeca- aanbod met z’n gezellige terrassen en diverse keukens.

In de Langstraat bevinden zich diverse gerenommeerde winkels zoals: Hema, Etos, Kruidvat, Blokker, Rituals, Intertoys, Shoeby, ICI Paris XL, Hunkemöller, EkoPlaza en Zeeman.

VVO:

het totaal Verhuurbaar Vloer Oppervlak omvat 148,80 m² casco winkelruimte met magazijn, in zijn geheel gelegen op de begane grond.

Bovenstaande metrages zijn gemeten volgens de NEN 2580 Meetinstructie.

Frontbreedte:

circa 5 meter.

Energielabel:

A-label (geldig tot 23 oktober 2028).

Parkeergelegenheid:

de parkeermogelijkheden zijn uitstekend, want in het centrum is sprake van een blauwe zone. Zowel in de parkeergarage (De Luifelbaan) als de garage onder de HEMA als op straat geldt twee uur gratis parkeren met behulp van een blauwe kaart. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in het centrum aanwezig.

Gebruik:

uit het vigerende bestemmingsplan “Wassenaar Centrum (2007)” blijkt dat onderhavige ruimte staat aangeduid als "Centrumdoeleinden” (artikel 6), hetgeen inhoudt dat onder meer de navolgende bestemmingen mogelijk zijn:

a. kantoren, dienstverlening, maatschappelijke doeleinden en (dag) horeca (cat. 1a en b);
b. detailhandel op de begane grond.

Voor inzage in het volledige bestemmingsplan verwijzen wij naar: ruimtelijkeplannen.nl.

Opleveringsniveau:

de winkelruimte is thans in nieuwbouw casco staat en is onder meer uitgerust met:

- nieuwe pui met dubbel glas aan de voorzijde;
- onafgewerkte vloeren, wanden en plafonds;
- meterkast met eigen nutsvoorzieningen;
- cv-gasinstallatie;
- vloerverwarming;
- toilet.

Aanpassingen verhuurder:

afhankelijk van de gegoedheid van de huurder, de huurtermijn en het huurprijsniveau is verhuurder bereid mee te investeren in pand-verbeterende afwerkingen.

Huurvoorwaarden:

huurprijs:

€ 2.995, -- per maand.

B.T.W.:

huurder en verhuurder zullen opteren voor belaste huur/verhuur.

servicekosten:

geen. Huurder dient per datum sleuteloverdracht zorg te dragen voor aansluiting op – en rechtstreekse betaling van alle nutsvoorzieningen.

huurprijsbetaling:

per maand vooruit middels automatische betalingsopdracht afgegeven door huurder.

huurtermijn:

5 jaar + verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar (opzegtermijn 12 maanden voor het einde van elke vaste periode van 5 jaar).

huuringangsdatum:

zo spoedig mogelijk na wilsovereenstemming.

huurprijsaanpassing:

jaarlijks, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast aan de stijging van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS.

waarborgsom:

bij ondertekening van de huurovereenkomst stelt huurder in handen van verhuurder een waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting inclusief een bedrag gelijk aan de toekomstig verschuldigde B.T.W. Over een waarborgsom wordt door verhuurder geen rente vergoedt.

N.B. afhankelijk van de gegoedheid huurder kan verhuurder ten aanzien van de zekerheidstelling aanvullende voorwaarden stellen.

huurovereenkomst:

indien partijen tot overeenstemming komen zullen de hoofd huurvoorwaarden worden vervat in een standaard ROZ huurovereenkomst ex artikel 7:290 BW, versie 2012.

voorbehoud verhuurder:

voor het aangaan van een huurovereenkomst maakt verhuurder het nadrukkelijk voorbehoud van het verkrijgen van een verhuurder conveniërend krediet informatierapport van het bedrijf van huurder.

sleuteloverdracht:

indien huurder de huurovereenkomst heeft getekend, de waarborgsom en de eerste huurbetaling heeft voldaan zal de sleutel aan huurder worden overgedragen.

Kenmerken

Vraagprijs
€ 2.995 p.m. Verhuurd
Wijk
Dorp Wassenaar
Locatie
stadscentrum / dorpskern
Postcode
2242 KL Wassenaar
Type
Winkelruimte
Bouwjaar
2022
Soort bouw
Bestaande bouw
Totaaloppervlakte
149m²
Verdiepingen
1
Front breedte
500

Locatie

[ { "address": "Langstraat 109", "zipCode": "2242 KL", "city": "Wassenaar", "lat": 52.143067, "lng": 4.3953428 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Documenten

Vragen of een bezichtiging plannen?

Neem contact met ons op via onderstaand formulier, of bel 070 - 331 97 99.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

Bewijs dat u geen robot bent. Hoeveel is ?